Details about the discount

Supermarket

1 / 4

për të gjithë klientët e KARTËS HAPPY të cilët blejnë një nga brandet: Dove, Cif, Klinex, Savo, Aim,... read more

up to 36% - Produktet e përditshmërisë dhe deri tek setet e enëve të kuzhinës

01 Aug 2022 - 11 Aug 2022