Details about the discount

Supermarket

SUSHI "Happy Hour" në INTERSPAR TEG!🍙🍘🍚🍥

30% - Ejani në INTERSPAR TEG nga ora 19:00-22:00 dhe do të përfitoni 30% ULJE për sushi-t tuaja më të dashura.

Attention needed

Nga ora 19:00-22:00

From 07 Apr 2022