Details about the discount

Other

Me fuqinë maksimale prej 1300 W, ky grirës i fuqishëm do të grijë çdo mish dhe do të bëjë salçiçe të... read more

up to 20% - Grirëse mishi

From 29 Apr 2022
Show 5 locations