Zeitgard - Racin +Q10

Basic Features

  • Type: Ditë
  • Skin type: Normale
  • Area of Use: Sytë

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • LR Health & Beauty 🍃 🍃 🍃

Krem sysh më vitamin Q10.

✅ Kunder rrudhave te para hidraton dhe e le të butë pjesën poshte syve duke parandaluar krijimin e rrudhave. 

✅ I rekomunduar për moshen 25-35 vjeç 

✅ Më koenzime Q10 për me shumë energji në qeliza. 

✅ Kombinimi vitaminash për rigjenerimin natyral. 

✅ Vitamina A parandalon krijimin e rrudhave. 

✅ Vitamina E mbron nga radikalet e lira. 

✅ Vitamina C ka efekte antioksidues. 

✅ Kompleksi trajtues me alga rrit hidratimin e lëkurës.