Zeitgard :Pro Set Kujdesi fytyrës

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Skin type: Miks

Shënime

  • 🌱🌱🌱🍃🍃🍃❤️❤️❤️22

Rutina juaj e kujdesit të lëkurës ZEITGARD për lëkurë të bukur pa kohë

 ✅ Lëkura e bukur pa kohë nuk është çështje moshe.  Me kujdesin e duhur, ne mbështesim në mënyrë ideale rinovimin e qelizave dhe lëmë lëkurën tonë të shkëlqejë.

1. Pastrimi

 ✅-Pastroni lëkurën e fytyrës në mëngjes dhe në mbrëmje me kremin pastrues dhe mjetin për pastrimin e fytyrës LR Zeitgard.

 2. Toner fytyre

✅ Më pas aplikoni tonerin zbardhues dhe qetësues me një jastëk pambuku.

  3. Serum

 ✅ Së fundi, përdorni Serumin Niacinamide si bazë për kremin tuaj të ditës ose të natës.  Filloni me 1-2 pika në ditë dhe ngadalë rrisni dozën në 3-4 pika në mëngjes dhe në mbrëmje.  Dy herë në javë ne rekomandojmë zëvendësimin e serumit Niacinamide në mbrëmje me Serumin e Vitaminës C