ZEITGARD LR Pajisje Pastrimi Set – Soft

Basic Features

  • Skin type: E ndjeshme

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany

Seti përmban një Pajisje përfshirë furçat + Krem për Larje Cleansing System. 

Ideal për llojet e lëkurës sensitive. E pastron lëkurën në mënyrë delikate deri 10 herë më efektive se pastrimi manual. Arrin të përmirësojë pamjen e lëkurës, ta tonifikojë dhe ta përgatisë në mënyrë optimale për trajtimin. Me fije speciale, të buta të furçës me teknologjinë MICROSILVER. E përshtatshme për pastrimin e përditshëm të fytyrës .Pjesë e sistemit inovativ ZEITGARD Cleansing Systems