ZEITGARD LR Pajisje Pastrimi Set – Classic

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Skin type: Miks

Shënime

  • Made in Germany

Seti përmban një Pajisje pastrimi përfshirë furçat + një Xhel Larës Cleansing System Gel. 

Ideal për të gjitha llojet e lëkurës. E pastron lëkurën në mënyrë delikate deri 10 herë më efektive se pastrimi manual. Arrin të përmirësojë pamjen e lëkurës, ta tonifikojë dhe ta përgatisë në mënyrë optimale për trajtimin. Me teknologji speciale të fijeve të furçës MICROSILVER. E përshtatshme për pastrimin e përditshëm të fytyrës. Pjesë e sistemit inovativ ZEITGARD Cleansing Systems