Xhel per vetullat

Brand

  • Brand: Farmasi

✔Xheli fiksues i vetullave qe nuk luan nga vendi as🌞
✔I jep vetullës volum, formë dhe nuk të krijon efektin ngjitës😍

✔Qendron gjate gjithe dites😌