Xhel per formimin e kacurrelave

Basic Features

  • Result: Kaçurrela

Brand

  • Brand: Farmasi

Ju duhet kremi Style'n Go , ti krijoni kacurrelat pa vështirësi dhe bukur👩🏻‍🦱 
 Unë e përdor për vete dhe nuk e ndërroj me asnjë tjetër🥹😍