Xhakoventa

Basic Features

  • Case: Të përditshme
  • Design: Vija
  • Adjustment: Regular Fit
  • Size: l
  • Color:

Brand

  • Brand: KIneze

Xhakoventa materiali i bute i rehacem , masa L dhe XL

Produkte të ngjashme nga Agolli Shop