Woman Phyto Kapsula *

Basic Features

  • Use: Të rritur

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Kapsula per të Mbeshtetur Menopause 

⚫Ofron mbeshtetje gjatë Menopause !

⚫Kombinimi i vlefshem I perberesve kontribuon në mirembajtjen normale të kockave.!

⚫Permban izolfavone nga terfili i kuq, vitamina D dhe kalcium. 

Woman Phyto Kapsula *

| 90 Kapsula /48.1g

✅ Doza e rekomanduar 3×1 Kapsula