WOMAN PHYTO

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Basic Features

  • Usage: Menopauza

Kapsula për të mbështetur menopauzën. Kombinimi i vlefshëm i përbërsëve kontribon në mirëmbajtjen normale të kockave. Përmban izoflavone nga tërfili i kuq, vitamin D dhe kalcium. Doza e rekomanduar është cdo dit 3×1 Kapsula