Vitamina vita active set 2 cp

Brand

  • Brand: LR Lifetakt

Vita Active Set 2 cp.

Vita Active Fruta të Kuqe
Vitamina për të gjithë familjen – 100 % furnizim me vitamina vetëm me një lugë çaji.
Një dietë e larmishme dhe e balancuar është një pjesë e rëndësishme e një mënyre jetese të shëndetshme. Sepse ne mund dhe duhet të marrim çdo ditë me ushqimin tonë një shumëllojshmëri të lëndëve ushqyesve, për të cilat trupi ynë ka nevojë. Për t'u furnizuar plotësisht në çdo kohë, marrja e Vita Active mund të japë një kontribut domethënës. Vita Active është një koncentrat me 21 lloje frutash dhe perimesh natyrore që shijon shumë dhe furnizon trupin me dhjetë vitamina esenciale: vitamina D dhe B6 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, vitamina B12 ka një funksion në ndarjen e qelizave dhe vitamina B1 kontribuon në funksionimin normal të zemrës.