Vitamin C Sorum

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Një bombë e vërtet vitaminash me një efekt ndricues për lëkurë të lëmuar, të shëndetshme dhe pamje të njëtrajtshme dhe rrezatuese.