VITA ACTIVIA

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Vitamine Type: Multivitamina

Shënime

  • Doza e rekomanduar •1 × 5 ml ne dite (1 luge caji)

FURNIZIMI JUAJ ME VITAMINA. VITA ACTIVIA ME FRUTA TE KUQE. PERFSHIN 10 VITAMINA THELBESORE NE BETEM 1 LUGE CAJI : B1 ,B2, B3 ,B5, B6, B7, B9, B12 E, D . ME 21 FRUTA NATYRALE DHE KONCENTRATE PERIMESH .