Vita Activia

Brand

  • Brand: LR Health Beauty

Shënime

  • Produkt ideal per femije dhe te rritur te cilet kane probleme me imunitetin dhe anemine. Nese blini 2 cope perfitoni -35% zbritje ( 5150 leke) + nje produkt dhurate.

FURNIZIMI JUAJ ME VITAMINA 4 🍊🍏🥕🍅🍇🍍🥝
• Përzierje e vlefshme e vitaminave dhe substancave bimore bioaktive.
• 10 Vitamina thelbësore në vetëm një lugë çaji: B1, B2, B3,B5, B6, B7, B9, B12, D, E.
• Nga 21 fruta natyrale dhe koncentrate perimesh.
• Efekte pozitive për trupin dhe shëndetin

Produkte të ngjashme nga German Store Valentina