Vathë rrathë argjendi

Basic Features

  • Gender: Femër
  • Type: Rrathë
  • Area: për veshët
  • Caratage number: 925
  • Material: Argjend
  • Colour: e bardhë

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Kombinohen me sportive dhe klasike

7.35 gr

Çmimi I gramit nga 400 në 350 lekë