Vathe moderne & klasike

Basic Features

  • Gender: Femër
  • Material: Çelik
  • Area: për veshët

Brand

  • Brand: Kinglery._

Vathe gold filled 14karat  ✨️ qe mund ti pershtaten cdo lloj veshje tuajen ne perditshmeri dhe me gjere 👌 nuk ndrushojne ngjyre rezistente ndaj ujit, parfumit, antialergjik vijne me cmim ne oferte nga 1500 leke ne 1100 leke 😊 

Produkte të ngjashme nga Kinglery