Vathe moderne & klasik

Brand

  • Brand: Kinglery._

Basic Features

  • Area: për veshët
  • Material: Çelik
  • Gender: Femër

Vathet gold filled 14karat ✨️ super te bukur praktike qe mundet ti perdorni per cdo rast 👌nuk ndryshojne ngjyre rezistente ndaj ujit, dhe parfumit, antialergjik vijne me cmimin oferte per ju nga 1500 ne 1100 leke ❤️ 

Produkte të ngjashme nga Kinglery