Vathë argjendi me kryq

Basic Features

  • Material: Argjend
  • Caratage number: 925
  • Area: për veshët
  • Colour: e bardhë
  • Type: Me kapëse te veshi dhe me kryq të varur
  • Gender: Femër

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Vathë që mund t‘i mbani gjithë kohën

4.92 gr

Çmimi I gramit nga 400 në 350 lekë