Vathë argjendi

Basic Features

  • Caratage number: 925
  • Type: Pas veshit
  • Material: Argjend
  • Gender: Femër
  • Area: për veshët
  • Colour: e bardhë

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Vathë argjendi, me gur natyral. Ngjyra jeshile lidhet me paqen dhe qetësinë, ndihmojnë në rregullimin e përqëndrimit, harmonizohen dhe kombinohen lehtësisht