VARSE

Brand

  • Brand: Stainless steel

Basic Features

  • Colour: e verdhe
  • Gender: Femër
  • Length: E gjatë
  • Material: Çelik

Varse e lare ne 14 karat 

2 vite garanci

Rezistente ndaj ujit dhe parfumit