VARSE

Basic Features

  • Caratage number: 9
  • Colour: e verdhe
  • Gender: Femër
  • Length: E gjatë
  • Material: Çelik

Brand

  • Brand: Stainless steel

Varse e lare ne 14 karat  

2 vite garanci

Rezistente ndaj ujit dhe parfumit