VARSE

Basic Features

  • Colour: e verdhe
  • Gender: Femër
  • Caratage number: 9
  • Length: E gjatë
  • Material: Çelik

Brand

  • Brand: Stainless steel

Varse 2ne1 e lare ne 14 karat 2 vite garanci

E pershtatshme ne perditshmeri rezistente ndaj ujit dhe parfumit