Varese me gure zirkoni

Basic Features

  • Gender: Femër
  • Material: Çelik

Brand

  • Brand: Kinglery._

Varesja ka nje material e cila nuk ndryshon ngjyre 👌 😍 apo te zbehet 

🌹 materiali celik me larje floriri 14karat e ben ate unike ne llojin e vet 🌟 

️  ✅️ Cmime ekonomike dhe ofertat promocionale do ti gjeni gjithmone tek ne 👋  😊 🌹 💐 

Produkte të ngjashme nga Kinglery