Varëse argjendi me pjesë të zgjatur

Basic Features

  • Material: Argjend
  • Length: E shkurtër
  • Gender: Femër
  • Caratage number: 925
  • Colour: e bardhë

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Varësja është e dekoruar me kokra të vogla dhe pjesë të varur para

4.78 gr

Çmimi I gramit nga 400 në 350 lekë