Varese

Basic Features

  • Material: Argjend
  • Type: për qafën
  • Gender: Mashkull

Brand

  • Brand: Argjend 925

✨️varese per meshkuj 

✨️e cilesuar si varesja mbreterore 

😍me nje nderthurje kaq te bukur dhe fine

🔉per te gjithe ju djem qe doni te dukeni bukur do ishte zgjidhja perfekte🥰