Vaj natural

Brand

  • Brand: Natural oil O.S

Basic Features

  • Quantity: 200
  • Usage: Forcim

Natural oil by O.S
Vetitë e vojit Horsetail & Rosmary
1. Stimulon shumë rritjen e flokut
2. Nderpret rënien 
3. Forcon rrënjën
4. Largon zbokthin
5. Rigjeneron fibrat e flokut
6. Parandalon ndarjen e majave te flokut
7. I jep butesi dhe i ben te derdhur

Produkte të ngjashme nga Natural oil by O.S