Vaj kastori per rritjen e qerpikeve

Brand

  • Brand: Hemani

Vaj kastori 100% bimor per rritjen e qerpikeve ne menyre natyrale dhe te shendetshme 

Volumizon dhe zgjat qerpiket 

Nxit daljen e fijeve te reja

Forcon rrenjen e qerpikeve