Vaj I fares se zeze

Brand

  • Brand: Hemani

Basic Features

  • Usage: Imun

Vaji i fares se zez eshte nnje Ilac Natyror qe sheron cdo Semundje dhe pasojat e lena nga Corona Virus ne Mushkeri !
•Forcon sistemin imunitar 
•Rrit ,zhvillon dhe rinovon qelizat 
•Lufton Alergjite 
•Redukton kolesterolin ne gjak
•Pengon bllokimin e damareve duke rregulluar shpejtesine e qarkullimit te gjakut 
•Forcon Zemren 
•Ndihmon ne rigjenerimin e shpejte te plageve 
•Stabilizon sheqerin ne gjak
•Shkrin ynyrat ne gjak 
•Lufton INfeksionet