Vaj hurme 100% bimor

Brand

  • Brand: Hemani

Basic Features

  • Quantity: 30
  • Usage: Ushqyesh

🤩vaji i hurmes do tju ndihmoje te keni flok te shendetshem dhe me volum
🤩nxit rritjen e flokut dhe daljen e fijeve te reja 
🤩kuron yndyren dhe zbokthin
🤩produkt bimor