Ultrasonic skin scrubber

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Skin type: Miks
  • Usage: Aknet

Paisje per pastrimin e thelle te lekures dhe largimin e pikave te zeza
 2. Për trajtimin e lëkurës së puçrrave
3. Trajtim për lëkurën e varur dhe rrudha, rigjenerimin e lëkurës 
4. Trajtim për njollat ​​dhe lëkurën e rrudhosur, redukton hiperpigmentimin e lëkurës !