Ujë micellar për fytyrë

Basic Features

  • Skin type: E ndjeshme
  • Usage: Pastrues makeup-i

Brand

  • Brand: Ziaja

Ujë micellar

Heq butësisht make-up-in. Pastron në mënyrë efektive lëkurën. Zbut epidermën.

Lëkurë e ndjeshme 
Uji micellar Sensitive Ziaja përmban ZERO silikone, ZERO vajra minerale dhe parfume ZERO.

SI TË PËRDORNI
Aplikoni ujin micellar në fytyrë dhe qafë me një tampon pambuku. Përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje. Formula pa shpëlarje. Gjithashtu rekomandohet për mbajtësit e lenteve të kontaktit.