Tonik për pastrim fytyre mix dhe të yndyrshme

Basic Features

  • Usage: Tonik
  • Skin type: E yndyrshëm

Brand

  • Brand: Farmasi

Një tonik rafinues që pastron butësisht dhe ndihmon lëkurën të ketë një pamje të matizuar me pore të minimizuara pa e tharë tepër lëkurën.

SI TË PËRDORNI
Përdoreni çdo ditë në mëngjes dhe në mbrëmje. Pas pastrimit të lëkurës, lagni një copë pambuku me tonik. Aplikojeni në lëkurë duke shmangur zonën e syve.