Tonik për fytyrë të yndyrshme

Brand

  • Brand: Ziaja

Basic Features

  • Usage: Tonik
  • Skin type: E yndyrshëm

1- 🍃Tonik me manuka tree 200 ml
98% origjinë natyrale ,vegan, pa gluten, pa mikroplastikë.
Për lëkurë të yndyrshme dhe të kombinuar. Pastron lëkurën dhe ndihmon në heqjen e make-up-it. Redukton poret e zgjeruara. Përmban acide organike me aktivitet eksfolues të butë. UDHËZIMET: Aplikojeni me një copë pambuku mbi lëkurë të pastruar.