Tiger balm

Brand

  • Brand: Professional

🤩tiger balm 100%bimor🤩vjen ne ndihme per dhimbjet e kockave🤩kyceve🤩muskujve🤩ka efekt shplodhes dhe qetesues🤩ndihmon ne qetesimin e dhimbjeve te gjunjeve si dhe te mesit ose shpatullave🤩