Super Omega

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Vitamine Type: Tjetër
  • Mbeshtet zemren dhe funksionete trurit si dhe miremban shikimin normal.
  • Perzierje e vlefshme e acideve yndyrore omega-3 EPA dhe DHA dhe Beta-Glukanit.
  • Me nje. total prej 1260 mg acide yndyrore omega-3, perfshire 630 mg EPA dhe 420 mg DHA.
  • 60 kapsula, Paketim 100 g
  • Doza e rekomanduar: 3 x 1 kapsula/dite

Produkte të ngjashme nga LR-Elona