Sun Spray active LSF 30

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Për lëkura të hapëta dhe të ndjeshme nevojitet mbrojtje UV e lartë. Përdorim i shpejtë dhe i thjeshtë. Me 30 % aloe vera. Aplikojeni mbrojtësin nga dielli minimumi 30 minuta para banjos së diellit. Evitoni diellin intensiv të mesditës. Mbrojini bebet dhe fëmijët e vegjël nga rrezatimi direkt i diellit. Për bebet dhe fëmijët e vegjël përdorni veshje mbrojtëse si dhe locion mbrojtës nga dielli me faktor shumë të lartë mbrojtës. Faktori mbrojtës nga dielli i dhënë tek locionet e mbrojtjes nga dielli kohëzgjatja e ekspozimi në diell për ditë nuk mund të zgjatet përmes përdorimit më të shpeshtë.

Spray për mbrojtje nga dielli veçanërisht i butë dhe që aplikohet shpejt. Tundeni përpara se ta përdorni, mos e spruconi direkt në fytyrë, sprucojeni pa kursim mbi trup përpara banjos së diellit dhe shpërndajeni me duar.

  • 150 ml