Stamiker New Gen

Basic Features

  • Usage: Riparim

Serum për flokët e dëmtuar përdoret në gjatësinë e flokëve dhe ne maja.. Mbyll kutikulat riparon majat dyshe ushqen flokun përmban qeliza staminale bimore Keratin dhe ekstrakt te lules LUPINA e ëmbël e bardhë