Stamiker New Gen

Basic Features

  • Quantity: 300
  • Usagee: Për përdorim të përditshëm

Brand

  • Brand: Dikson

Shampo profesionale për flokët e thatë dhe të dëmtuar me qeliza staminale bimore dhe keratin përmban ekstrakt te lules LUPINA e embël e bardhë për parandalimin e këputjes së flokëve