Spray me kolagjen per pastrimin e fytyres

Basic Features

  • Skin type: E thatë
  • Usage: Hidratim

Brand

  • Brand: Face care

Spray me kolagjen  per nje fytyre te paster dhe te shendetshme
🤩largon dhe kuron pucrat
🤩parandalon daljen e pucrave dhe njollave te zeza ne fytyre 
🤩parandalon rrudhat
🤩largon dhe kuron njollat e shkaktuara nga aknet
🤩rigjeneron qelizat 
🤩efekt hidratues dhe mbrojtes