SHINE by NIGHT

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • GJALLERUESE DHE ME AROME LULESH .

BEHUNI MBRETERESHA E NATES . BUKURIA E NATES JU LEJON TE PERJETONI CDO MOMENT INTENSIVISHT . YJET SHKELQEJN NE QIELL NDERSA JU RREZATONI ME NJE FEMINITET TERHEQES ME NJE AURA UNIKE DHE ELEGANTE .