Shine by Night

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Nje nder parfumet me te shitur dhe me te preferuarit! 


✅ Dikur ky parfum ishte Karolina Kurkova Ndersa sot mban emrin Shine by night 

✅ Arome me te vertete fantastike 

✅ Sot edhe neser ne super oferte nga 3, 650 leke.   2, 700 leke shiten 
✅ Bukuria e nates ju lejon të per jetoni çdo moment në mënyrë sa më Intensive! Yjet shkelqejne në qiell, ndersa ju rrezatoni një feminitet terheqes më një aura unike dhe elegante. Tundni shishen dhe bëjnë Yjet të kercejne!