Shine by Day

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Nje nder parfumet me te shitur dhe me te preferuarit 


✅ Dikur ky parfum ishte Karolina Kurkova Ndersa sot mban emrin Shine by night 

✅ Arome me te vertete fantastike 
Rrezatoni Energji Gjatë Ditës 

✅ Energji e gjalle, shkelqim dhe kenaqesi e momentit:ky Perfum ben që ju dhe dita juaj të shkelqeje!