SHAMPO USHQYESE KUNDER ZBOKTHIT

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Usagee: Zbokth
  • Quantity: 100

SHAMPO USHQYESE  KUNDER ZBOKTHIT LR MICROSILVER PLUS REDUKTON ZBOKTHIN DHE PARANDALIMIN E TIJ QE NE LARJEN E PARE. ELEMINON BAKTERET QE SHKAKTOJNE ZBOKTHIN . KUJDESET PER LEKUREN E NDJESHME TE KOKES SE THATE DHE TE PRIUR PER KRUAJTJE . 

Produkte të ngjashme nga Ona beauty LR