Shampo për flokët me qumësht dhie dhe keratinë

Basic Features

  • Usagee: Ushqyesh
  • Quantity: 400

Brand

  • Brand: Ziaja

Shampo forcuese me qumështin e dhisë pa gluten, pa mikroplastikë. Përmban keratinë dhe proteina të qumështit të dhisë. Pastron butësisht flokët dhe lëkurën e kokës. Rindërton strukturën e dëmtuar të flokëve, përmirëson fleksibilitetin e tyre. I jep flokëve volum dhe shkëlqim natyral, lehtëson krehjen. I lë flokët të butë dhe të lëmuar.