Shampo Nutri-Repair Aloe Vera

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Quantity: 200
  • Usagee: Rënia e flokëve

Shampo per floke te thate dhe te stresuar,me 45% aloe vera.

200ml