Shampo me vitamine E

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Quantity: 550
  • Usagee: Për përdorim të përditshëm

Shampo me vitamine E dhe keratine per floke te bukur dhe plot shkelqim 💛
Perfekte per rigjenerimin e flokeve 💛
Rigjeneron majat dyshe 💛
I jep flokut butesi dhe shkelqim💛
Parandalon renien e flokeve 💛
Forcon rrenjen dhe fijen e flokut 💛
Volumizon dhe trash flokun 💛
Nxit rritjen e flokeve dhe daljen e fijeve te reja 💛