Shampo bimore me Susan

Brand

  • Brand: Touch me

Basic Features

  • Usagee: Për përdorim të përgjithshëm
  • Quantity: 350

Touch Me black seed Shampoo
Vetite e Mrekullueshme te black seed ose Bimes se fares se zez per floket .
Formula speciale në shampon me ekstrakte të fares se zeze  parandalon rënien e flokëve dhe zbokthin.
Ajo është e pasur me përbërës bimorë. Mirëmban flokët, i jep volum dhe shkëlqim dhe përmirëson shëndetin e tyre. Kjo shampo është ideale për flokë të dëmtuar dhe të lyer.
Bima e fares se zez: ndihmon çdo lloj floku duke i bërë të shëndetshëm dhe të shkëlqyeshëm. Rritja e shpejtë e flokëve pasurohet nga aminoacide thelbësore në mënyrë për ta transformuar flokun e zakonshëm në flokë të shkëlyeshme.
Aplikimi:
Tre deri ne katër herë ne jave 

Produkte të ngjashme nga Fizio Tirana Store