Shampo bimore dexe

Basic Features

  • Gender: Femrat

Brand

  • Brand: Dexe

Shampo Natyrale për rritjen e flokëve🤩 për rritjen e flokëve  dhe  kundër rënies së flokëve 
🤩Trajton hollimin e flokëve 
 Nxit daljen e fijeve te reja te flokut 
Forcon rrenjen dhe trash fijen 
 Parandalon rënien e flokëve nga rrënjët Ndalon rënien e flokëve Përbërja e ushqyesve rikthen tubin e flokëve në mënyrë që të bëhet i fortë dhe i trashë. 
 Ushqen dhe ben floket te shendetshem 🤩eleminon majat dyshe 🤩
Efekt i thellë Thuaj lamtumirë rënies së flokëve Rrënjët e thella janë të vështira për t'u depërtuar, por lëndët ushqyese hyjnë thellë në thelb dhe riparojnë flokët, duke siguruar efekt të zgjatur kundër rënies së flokëve